SERVICII DESIGN / REALIZARE WEBSITE

Website & Shop

Obține o prezență online puternică și profitabilă pentru afacerea ta. cu o soluție completă și personalizată pentru construirea și gestionarea unui website sau a unui magazin online.

Website de prezentare

Transformă-ți visul în realitate, prin intermediul unui site modern, atractiv și funcțional, care să-ți pună în valoare brandul și să te ajute să-ți atingi obiectivele de business.

Magazin online

Ai o afacere și îți dorești să-ți mărești vânzările? Un magazin online nu este doar o platformă de vânzare, este o modalitate de a-ți construi brandul și de a-ți conecta mai bine cu clienții tăi.

Mentenanță și suport

Nu ai timp sau resurse pentru a-ți menține website-ul sau magazinul online funcțional? Te putem ajuta cu servicii profesionale și rapide, astfel încât să nu-ți pierzi nici un client sau vânzare.

Hosting Management

Pentru un website sau un magazin online, hosting-ul este esențial. De aceea, oferim consultanță și management pentru serviciile de găzduire din România.

Website redesign

Website-ul tău este vechi sau neperformant? Beneficiază acum de un website sau magazin online cu un design actualizat și optimizat pentru performanță.

Funcționalități extra

Știm că îți dorești ca website-ul tău să fie cel mai tare, de aceea îți oferim toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a avea un site actualizat și profesional.

Lucrările noastre de realizare website-uri & magazine online

Website de prezentare pentru o platforma de stiri realizat de webso.ro

WEBSITE NEWS

Constanța 24

MAGAZIN ONLINE

Rives Colors

Portofoliu Eleven Desktop Light

WEBSITE DE PREZENTARE

Eleven Access

Ce spun clienții noștri

Noi spunem că suntem experți în grafică și web design, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Iată ce spun clienții noștri despre munca noastră și cum i-am ajutat să-și atingă obiectivele de afaceri prin design de top și soluții web inovatoare.
Ai o întrebare?

Aici sunt răspunsurile de care ai nevoie

Suntem specializați în crearea de website-uri de prezentare, website-uri de vânzare și magazine online. Indiferent de tipul afacerii tale sau de produsele și serviciile pe care le oferi, suntem pregătiți să te ajutăm să îți construiești o prezență online puternică și eficientă.
Timpul necesar pentru a crea un website sau un magazin online variază în funcție de complexitatea proiectului, de necesitățile și cerințele specifice ale clienților noștri. În general, încercăm să finalizăm proiectul într-un interval de timp rezonabil, astfel încât să poți începe să te bucuri de beneficiile site-ului tău cât mai curând posibil.
Costul creării unui website sau magazin online depinde de mai mulți factori, inclusiv de complexitatea proiectului, de cerințele specifice ale clienților noștri, de numărul de pagini și de funcționalități ale site-ului, precum și de nivelul de suport și întreținere dorit după lansarea site-ului. Suntem mereu transparenti in ceea ce priveste costurile și vom lucra împreună cu tine pentru a găsi cea mai bună soluție în funcție de bugetul și necesitățile tale. De ținut cont că execuția site-urilor și a magazinelor online necesită achiziționarea unui hosting și a unui nume de domeniu. Echipa noastră oferă consultanță în ceea ce privește achiziționarea acestora, dar plata se va face către furnizori terți. Colaborăm cu cei mai buni.
Da, oferim și servicii de mentenanță și suport pentru website-uri și magazine online, inclusiv actualizări de securitate, îmbunătățiri de performanță, backup-uri, întreținere și suport tehnic. Îți stăm mereu la dispoziție pentru a te ajuta să îți menții site-ul în formă optimă și să îți maximizăm eficiența și rezultatele.
Da, în funcție de preferințele tale, îți putem oferi acces la o interfață simplă și intuitivă pentru a-ți permite să adaugi, să modifice sau să ștergi conținutul site-ului tău. De asemenea, te putem instrui cu privire la utilizarea platformei și a funcționalităților site-ului tău pentru a te ajuta să gestionezi și să îți optimizezi afacerea online.
Web Design Illustration Light
Oferim servicii de design creativ și inovator care să ajute la creșterea afacerii tale.

Ultimele lucrări