Contact

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau sugestii, vă stăm la dispoziție. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Ai o întrebare?

Suntem mereu pregătiți să vă oferim informațiile de care aveți nevoie. Nu ezitați să ne contactați și să ne transmiteți feedback-ul dumneavoastră.
Om de afaceri si femeie de afaceri zambind uitandu se la telefon2

Întrebări și răspunsuri frecvente

Răspunsuri la întrebările frecvente despre serviciile noastre de grafică și web design

Agenția noastră de grafică și web design oferă o gamă largă de servicii personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client. Printre acestea se numără design-ul de site-uri web & magazine online, crearea de identitate vizuală, design de logo-uri, design de ambalaje, ilustrații, grafică pentru rețelele sociale, grafică tip corporate dedicată comunicării interne și externe. În plus, oferim și servicii de consultanță de branding și de marketing digital, pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea în mediul online.

Durata dezvoltării unui website depinde de complexitatea proiectului. De obicei, un website de prezentare poate fi dezvoltat în aproximativ 7 – 15 zile, în timp ce un magazin online sau un website cu funcționalități mai complexe poate dura mai mult.

Da, avem un portofoliu cu proiecte finalizate pe care îl putem trimite prin email sau puteți accesa portofoliul nostru pe site-ul web, sub secțiunea portofoliu din meniu.

Dacă nu sunteți mulțumit de designul final, vom colabora pentru a înțelege feedback-ul dumneavoastră și a face modificări. Vom lucra împreună până când sunteți complet mulțumit cu designul final.

Da, oferim servicii de mentenanță a site-ului web, inclusiv actualizări de securitate, actualizări de conținut și suport tehnic. Acest serviciu se poate realiza doar pentru website-urile si magazinele online făcute de agenția noastră. Apelăm la acest mod de lucru din cauza varietății de moduri prin care un astfel de produs se poate realiza, astfel vom avea cele mai bune rezultate folosind tool-urile la care echipa noastră este expertă.

Suntem deschiși să lucrăm cu ideile clienților noștri. Vă putem oferi sugestii și idei de design, dar vom lucra cu dumneavoastră pentru a ne asigura că designul final este exact așa cum vă doriți.

Lucrăm cu oameni talentați și cu experiență care vor să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele de design. De asemenea, suntem dedicați să oferim servicii personalizate și de înaltă calitate pentru fiecare client.

Procesul nostru de lucru implică o discuție inițială cu clientul, urmată de o etapă de cercetare și planificare, apoi de crearea și dezvoltarea design-ului, revizuirea și feedback-ul clienților și, în cele din urmă, finalizarea și livrarea proiectului.

Durata unui proiect tipic variază în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele clientului. În general, vom furniza un program de proiect estimativ după ce am discutat cerințele dumneavoastră.

Facturăm în funcție de proiect și ne adaptăm la nevoile clientului. Tarifele noastre sunt competitive și reflectă experiența și calitatea serviciilor noastre.

Nivelul de implicare pe care trebuie să-l aveți în proiect depinde de cerințele și preferințele dumneavoastră. Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a înțelege ce nivel de implicare vă convine. Suntem deschiși la diverse moduri de colaborare. Putem veni noi cu propuneri către dvs. sau putem analiza ideile dvs. și oferi răspunsuri profesionale pentru a obține cel mai bun rezultat.

Echipa noastră utilizează cele mai recente tehnologii și instrumente de design pentru a crea site-uri web și design grafic de înaltă calitate. Acestea includ Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign și alte instrumente de design moderne. Folosim, de asemenea, platforme CMS populare, precum WordPress, WooCommerce & Eleemntor pentru a crea site-uri web eficiente și ușor de gestionat.

MAI RAPID

2x

Livrare în timp util a materialelor

MAI IEFTIN

40%

Reducerea costului per asset

MAI PUNCTUALI

100%

Punctualitate a deadline-urilor

DE ÎNCREDERE

9.8

Scor obținut din recenzii

Oferim servicii de design creativ și inovator care să ajute la creșterea afacerii tale.

Ultimele lucrări