Politică de confidențialitate

Data efectivă: 28-Martie-2023

Ultima actualizare: 28-Martie-2023

Preambul

Considerăm că protecția datelor cu caracter personal reprezintă un angajament fundamental și vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) și cu toate celelalte legi aplicabile în România. Suntem dedicați asigurării transparenței în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, motiv pentru care am pregătit această politică de confidențialitate prin care dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs, atunci când interacționați cu noi prin intermediul site-ului nostru web.

Rețineți că ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica această politică de confidențialitate periodic, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs cu caracter personal sau ale cerințelor legale. În cazul unor astfel de modificări, vom publica o versiune actualizată a politicii de confidențialitate pe site-ul nostru web, de aceea vă încurajăm să verificați periodic conținutul acestei politici de confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Denumirea comercială sub care operăm este WEBSO DESIGN S.R.L, având sediul social pe Str. Buziaș, nr. 46, București, Sector 1. Compania este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/10660/2022 și avem Codul Unic de Înregistrare fiscală 46252073.

În conformitate cu legislația privind protecția datelor, suntem operatori atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Suntem dedicați asigurării faptului că datele dvs. sunt prelucrate într-un mod transparent, sigur și confidențial.

Suntem întotdeauna disponibili să primim feedback-ul dvs. și să furnizăm orice informații suplimentare de care aveți nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu GDPR. Vă încurajăm să contactați responsabilul firmei/instituției noastre cu protecția datelor la adresa de e-mail [email protected] și să menționați că mesajul este adresat Responsabilului cu protecția datelor (DPO).

Colectarea și utilizarea informațiilor

Site-ul nostru poate colecta informații personale despre dvs., cum ar fi adresa de e-mail sau numele, atunci când vă înregistrați pentru a primi un newsletter sau atunci când contactați agenția noastră prin intermediul formularului de contact. De asemenea, putem colecta informații cum ar fi adresa IP, browser-ul dvs. și sistemul de operare, pentru a ne ajuta să analizăm tendințele și comportamentul vizitatorilor.

Informațiile colectate sunt utilizate pentru a vă oferi informații despre serviciile noastre. De asemenea, putem utiliza informațiile pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri prin personalizarea conținutului afișat și a funcționalităților oferite.

Care sunt scopurile prelucrării datelor

Prestarea serviciilor în beneficiul dvs

Acest scop general poate include, după caz, crearea și administrarea contului în cadrul platformei noastre online, prelucrarea serviciilor, solutionarea problemelor de orice natură referitoare la un serviciu achziționat, rambursarea contravalorii serviciilor conform prevederilor legale și asigurarea serviciilor de suport (inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la serviciile noastre).

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între noi și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Îmbunătățirea serviciilor noastre

În permanență ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență de comunicare online. În acest sens, putem colecta și utiliza anumite informații despre comportamentul dvs. ca și vizitator, vă putem solicita să completați chestionare de satisfacție sau putem desfășura studii și cercetări de piață, fie direct sau prin intermediul partenerilor noștri.

Aceste activități sunt justificate de interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, asigurându-ne întotdeauna că drepturile și libertățile dvs. fundamentale nu sunt afectate.

Marketing

Dorim să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte pentru serviciile care vă interesează, prin trimiterea de mesaje (precum e-mail, SMS, telefonic, push pentru mobil, web push etc.) care conțin informații generale sau tematice, precum și informații cu privire la servicii similare sau complementare cu cele achiziționate sau cu privire la oferte și promoții. De asemenea, vă putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă oferi informații relevante, putem folosi datele cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător pentru a crea un profil.

Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se fac cu respectarea drepturilor și libertăților dvs., iar deciziile luate în baza lor nu vă afectează într-un mod semnificativ și nu au efecte legale asupra dvs.

De obicei, baza noastră legală pentru comunicările de marketing este consimțământul dvs. prealabil. Însă, aveți posibilitatea să vă retrageți consimțământul în orice moment, prin schimbarea setărilor din contul de client sau prin accesarea link-ului de dezabonare din mesajele primite de la noi. De asemenea, ne puteți contacta pentru a solicita oprirea prelucrării datelor dvs. în scop de marketing.

În unele cazuri, putem utiliza informațiile cu privire la dvs. în scop de marketing, bazându-ne pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea. În astfel de situații, ne asigurăm că drepturile și libertățile dvs. fundamentale nu sunt afectate, iar măsurile necesare sunt luate pentru protecția datelor dvs. personale.

Protecția datelor

Suntem angajați în a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale și vom lua măsurile adecvate pentru a proteja aceste informații împotriva accesului neautorizat sau a altor abuzuri.

Partajarea informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nostru către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege. În cazul în care suntem obligați prin lege să dezvăluim informațiile dvs. personale, vom face acest lucru numai în măsura în care este necesar și în conformitate cu legea.

Drepturile utilizatorilor

Dacă doriți să accesați, să modificați sau să ștergeți informațiile personale pe care le-am colectat despre dvs., sau dacă aveți întrebări cu privire la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau la adresa e e-mail [email protected]

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să ne asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt securizate prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor pentru securitatea datelor pe serverele noastre.

Pentru a transmite datele dvs. cu caracter personal, folosim algoritmi de criptare de ultimă generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor.

Cu toate acestea, vă informăm că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură. Există riscul ca datele să fie interceptate și utilizate de către terțe părți neautorizate. Deși am luat măsuri pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, nu putem garanta securitatea absolută a acestora, deoarece există vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru astfel de situații și vă recomandăm să aveți grijă să protejați datele dvs. în mod adecvat.

Drepturi / Descriere

Acces

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să exercitați următoarele drepturi în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal:

  • să obțineți confirmarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către noi;
  • să solicitați o copie a datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm;
  • să primiți informații suplimentare despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi scopurile prelucrării, destinatarii acestora, transferurile internaționale, perioada de stocare, drepturile dvs. și modalitățile de exercitare a acestora, precum și sursele de unde am obținut datele, în măsura în care aceste informații nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

De asemenea, vă puteți exercita drepturile de a rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și de a vă opune prelucrării datelor dvs. în anumite circumstanțe. Dacă aveți nelămuriri sau plângeri legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, puteți să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă exercitați aceste drepturi.

Rectificarea

În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, aveți dreptul să ne solicitați să le corectăm sau să le completăm. Înainte de a efectua orice modificare, putem încerca să verificăm exactitatea datelor respective.

Ștergerea datelor

Dacă doriți, puteți solicita ștergerea contului dvs. sau a datelor dvs. cu caracter personal din site-ul nostru fără a fi nevoie să oferiți o explicație prealabilă. Vă informăm că odată ce aceste date sunt șterse, nu mai pot fi recuperate.

Portabilitatea datelor

Avem obligația să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau să le transferăm direct către un alt operator de date, la cererea dvs. Vă rugăm să rețineți că această opțiune este valabilă numai în cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului sau în baza unui contract cu dvs.

Opoziția

Dacă considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de interesul nostru legitim în prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, puteți să vă opuneți oricând, în orice moment, în baza unei situații particulare. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri) și vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare, fără a fi necesară invocarea vreunui motiv.

Plângeri

În cazul în care sunteți nemulțumit de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere competentă în materia protecției datelor din țara dvs. de rezidență.

În România, această autoritate este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și datele sale de contact sunt următoarele:

  • Adresa: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
  • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
  • E-mail: [email protected]

Ne dorim să vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a soluționa orice problemă în mod amiabil și vă încurajăm să ne contactați înainte de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă vom informa cu privire la orice modificare a politicii de confidențialitate prin afișarea unei notificări pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail la adresa dvs. de e-mail specificată.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată agenției noastre și pentru faptul că ne-ați ales pentru serviciile de grafică și web design. Vă asigurăm că suntem dedicați în a proteja confidențialitatea datelor dvs.

Oferim servicii de design creativ și inovator care să ajute la creșterea afacerii tale.

Ultimele lucrări