SERVICII DESIGN

Identitate de Brand

Brand-ul tău are nevoie de o poveste autentică, o personalitate puternică și un mesaj clar. O identitate de brand coerentă poate să transmită profesionalism și să rezoneze cu publicul tău.

Cercetare și analiză

Aceasta implică cercetarea și analiza pieței, a concurenților, a audienței țintă și a brandurilor similare pentru a identifica nevoile și preferințele publicului țintă și a obține o înțelegere mai profundă a pieței.

Strategie de brand

Dezvoltarea unei strategii de brand cuprinzătoare care să reflecte misiunea, valorile și personalitatea companiei și care să ofere o direcție clară pentru dezvoltarea brandului.

Logo & Guidelines

Logo-ul este unul dintre cele mai importante elemente ale identității unui brand. Acesta poate fi considerat un “semn distinctiv” care va fi imediat recunoscut și asociat cu afacerea ta.

Paleta de culori

Culorile sunt un element esențial al design-ului și au puterea de a transmite emoții, a atrage atenția și a defini personalitatea brandului dvs.

Tipografie și ghid pentru fonturi

Dezvoltăm un ghid specializat pentru utilizarea fonturilor brandului tău, care să reflecte personalitatea și valorile acestuia.

Ghid pentru utilizarea imaginilor

Ne concentrăm pe modul în care brandul tău poate utiliza imagini în materialele de marketing pentru a consolida recunoașterea acestuia.

Lucrările noastre de indentitate de brand

Brand Identity Magnolia Digital Light

IDENTITATE DE BRAND

Magnolia Digital

Stationery Mockup Design Webso Light

IDENTITATE DE BRAND

Bomap Engineering

Portofoliu Empe Jewelry Light

IDENTITATE DE BRAND

Empe Jewelry

Ce spun clienții noștri

Noi spunem că suntem experți în grafică și web design, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Iată ce spun clienții noștri despre munca noastră și cum i-am ajutat să-și atingă obiectivele de afaceri prin design de top și soluții web inovatoare.
Ai o întrebare?

Aici sunt răspunsurile de care ai nevoie

Procesul de design pentru serviciul de “Brand Identity” începe cu înțelegerea detaliată a brandului dvs. și a valorilor sale. Apoi, echipa noastră de experți în design va dezvolta un concept unic de identitate vizuală care va reflecta personalitatea și valorile brandului dvs. Aceasta va include dezvoltarea unui logo, o paletă de culori, o selecție de fonturi și un ghid de utilizare pentru imagini.

Timpul necesar pentru a finaliza o identitate de brand completă poate varia în funcție de complexitatea proiectului și de necesitățile specifice ale brandului tău. În general, procesul de design poate dura 1 – 4 săptămâni.

Un pachet complet de indentitate vizuală va include, în general, dezvoltarea unui logo, o paletă de culori, o selecție de fonturi și un ghid de utilizare pentru imagini. În plus, echipa noastră poate furniza, la cerere, și alte servicii suplimentare, cum ar fi designul de materiale de marketing și comunicare, design pentru ambalaje, design pentru print, design pentru social media, dezvoltarea unui website sau a unui magazin online. Pentru a vedea lista completă cu care vă putem ajuta, accesează pagina de servicii.

Un logo reprezintă o formă grafică care reprezintă brandul tău. În schimb, identitatea vizuală a brandului include mai mult decât un logo și poate include o paletă de culori, fonturi, imagini și alte elemente care să reflecte personalitatea și valorile brandului tău.

Da, putem ajuta la actualizarea sau revigorarea unei identități vizuale existente. Procesul de rebranding poate include actualizarea logo-ului, îmbunătățirea paletelor de culori și a fonturilor, precum și definirea unui nou ghid de utilizare a imaginilor, toate acestea menite să îmbunătățească aspectul și percepția brandului tău.

Ilustratie Identitate de Brand
Oferim servicii de design creativ și inovator care să ajute la creșterea afacerii tale.

Ultimele lucrări