SERVICII DESIGN

Design de ambalaje

De la culori vibrante la grafică atrăgătoare, creăm un design care se evidențiază în piață și atrage consumatorii. Impresionează cu un ambalaj de impact și creează o experiență memorabilă pentru clienții tăi.

Design etichetă

Obție un aspect captivant și profesional pentru produsele tale prin etichete personalizate care se potrivesc perfect cu brandul tău și atrag atenția consumatorilor.

Design cutii personalizate

Un produs excelent merită un ambalaj pe măsură. Cu un design captivant și funcțional, îți vei pune în valoare produsele într-un mod remarcabil.

Prototip 3D

Vizualizează și testează conceptele de design într-un mod realist și captivant. Îți oferim o perspectivă concretă asupra ambalajelor tale înainte de producția în masă.

Preparare producție

Știm că procesul de producție îți poate da bătăi de cap, iar tipografiile cer din ce în ce mai multe detalii tehnice despre care nu ai idee. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de grafica ta și îți vom livra fisiere ready to print.

Layout și structură

Scapă de problema layout-ului ambalajului tău și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot ce ține de partea grafică și de modul în care ambalajul tău funcționează în lumea reală.

Actualizare și redesign

Ai un design de ambalaj învechit care nu se ridică la normele produsului tău? Hai sa-l regândim împreună și să îl aducem la cele mai înalte standarde.

Lucrările noastre de design de ambalaje

3D Mockup Webso Design Light

MODELARE 3D

Badass Tattoo

Design concept de eticheta pentru o companie producatoare de carne

DESIGN ETICHETĂ

The Stakehouse

Design de cutie personalizata

DESIGN CUTII PERSONALIZATE

Quantum Pro

Ce spun clienții noștri

Noi spunem că suntem experți în grafică și web design, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Iată ce spun clienții noștri despre munca noastră și cum i-am ajutat să-și atingă obiectivele de afaceri prin design de top și soluții web inovatoare.
Ai o întrebare?

Aici sunt răspunsurile de care ai nevoie

Agenția noastră nu se ocupă cu printarea de ambalaje, acest serviciu fiind special desemnat tipografiilor. Noi te putem ajuta cu grafica și conceptul din spatele packaging-ului tău astfel încât să se potrivească cu brandul și produsul pe care vrei să le expui pe piață.

Ca și proefsioniști, îți recomandăm cu căldură să structurezi ideea pe care o ai și să începi cu dezvoltarea unei identități de brand. Noi te putem ajuta cu acest serviciu și vom avea grijă ca ambalajul pe care îl vom face ulterior să corespundă conceptului pe care vrei să îl expui atunci când produsul tău va fi pregătit să fie comercializat.

Cu siguranță te putem ajuta să obții un twist modern prin care să te reconectezi cu audiența ta. Ne ocupăm de design-ul cutiilor personalizate prin actualizarea graficii și gândim un concept care să se potrivească cu mesajul și produsul pe care vrei să îl expui.

Design-ul de ambalaje înglobează toate produsele pe care un producător le poate oferi către un client. Oferim servicii de design pentru cutii, etichete, stickere, pungi personalizate, ambalaje pentru diverse produse din industria alimentară, medicală, fashion, beauty etc. Ne plac provocările, de aceea suntem deschiși și către ambalaje custom cu forme sau funcționalități ieșite din comun.

Întotdeauna începem prin înțelegerea produsului și modul în care acesta dorește să fie marketat pe piață. Gândim și testăm cele mai bune concepte, avem în vedere specificațiile tehnice ale viitorului produs (dimensiune, materiale, fold-inguri etc.) și ne asigurăm că exportăm design-ul de etichetă pentru a fi gata de trimis la tipografie pentru producție.

Ilustratie pentru serviciul de design de ambalaje
Oferim servicii de design creativ și inovator care să ajute la creșterea afacerii tale.

Ultimele lucrări